nlfr
Contact
Contact
Bescherm uw huis met onze gevelbezetting!

BVBA Nulens is uw specialist voorgevelbezetting in Tongeren en Luik!

Een goede gevelbezetting heeft verschillende voordelen. Ze beschermt het huis tegen barre weersomstandigheden, ze isoleert en ze houdt opkomend vocht tegen. Gevelbezetting kan ook mooi zijn en kan uw woning een nieuwe look geven. Twijfel dus niet langer en vertrouw op ons voor gevelbezetting in regio's Tongeren en Luik!

Er bestaan heel wat soorten gevelbedekking. Zelf zijn we gespecialiseerd in houten, leien (natuurlei) en zinken bedekkingen. Hout is ecologisch en kan gemakkelijk vervangen worden. Leien hebben een goed ademend en isolerend vermogen. Zink is dan weer onderhoudsvriendelijk en heel duurzaam. Alle materialen hebben hun voor- en nadelen. Wij helpen u graag bij het maken van uw keuze.

Ook zijn wij expert in het isoleren van huizen. Dus, indien gewenst, plaatsen we ook isolatie aan de buitenzijde van de gevel, vooraleer de gevelbezetting aan te brengen.

Ook groendaken leggen wij aan. Bij groendaken bestaat de dakbedekking voornamelijk uit levende planten. Het zijn doorgaans planten die goed bestand zijn tegen wind, hitte, vorst en uitdroging. Groendaken zijn bovendien aantrekkelijk en mooi en kunnen ingericht worden als (bijkomende) tuin. Zo vormen ze nieuwe gebruiksruimten.

Hier hebt u nog enkele van onze pluspunten op een rijtje:

Dus als u nood hebt aan gevelbezetting in regio's Tongeren en Luik, contacteer ons dan voor meer informatie of een vrijblijvende offerte!

Contacteer ons!012 77 00 21