nlfr
Contact
Contact
Daken en gevels: wij isoleren heel uw woning volgens de regels van de kunst!

Laat ons uw dak isoleren in regio's Tongeren en Luik, en bespaar op uw energierekening!

Een goede isolatie is de eerste stap naar een energiezuinige woning. Een vakkundig geïsoleerd huis is dan ook een slimme investering.  Dus als u uw dak wilt laten isoleren in regio Tongeren of Luik, aarzel dan niet! Doe een beroep op ons en houd de warmte binnen!

Wij isoleren zowel platte daken als gevels. Bij daken brengen we extern een isolatielaag aan en vervolgens de dakbekleding. Ook bij gevels wordt de isolatie extern aangebracht. U kunt kiezen uit verschillende soorten gevelbedekking. Zo zijn wij gespecialiseerd in bedekkingen van hout, natuurlei en zink.

Als dakbedekking gebruiken we bitumen oftewel roofing. Dit type dakbedekking is zeer goed bestand tegen weersinvloeden en ozon. Om uw dak te renoveren brengen we een isolatielaag aan, aan de buitenzijde van het dak. Daarover plaatsen we de dakbedekking. Door deze techniek wordt het dak mee opgewarmd en is het daarom minder onderhevig aan temperatuurschommelingen. Dit type dak wordt daarom ook ‘warm dak’ genoemd.

Vergeet niet dat u voor het isoleren van uw woning premies of subsidies krijgt! Zo kunt u een premie krijgen van uw netbeheerder, van de Vlaamse overheid en van de federale overheid kan u een belastingsvermindering krijgen. De door ons gebruikte materialen voldoen aan de vereiste voorwaarden. En we helpen u ook graag verder door u de juiste stappen te tonen om een dergelijke premie aan te vragen.

Waarom met ons in zee gaan? Hier hebt u nog enkele van onze pluspunten:

Dus als u uw dak wilt laten isoleren in regio Tongeren of Luik, weet u wat u te doen staat! Neem contact met ons op voor meer informatie of een vrijblijvende offerte.

Contacteer ons!012 77 00 21